Avoimet työpaikat!

Asentaja / Rengasasentaja, Rusko

Etsimme nyt Ruskolle reipasta rengasasentajaa! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, erinomaiset ja aikaansaavat työkaverit sekä resurssit oman ammatin kehittämiseen. Aikaisempi osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen ja tärkeintä on hyvä myyntihenkinen asenne ja reipas tekemisen meininki.

Asentaja, raskas autokalusto, Laitila

Etsimme nyt Laitilan tiimiimme reipasta asentajaa! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, erinomaiset ja aikaansaavat työkaverit sekä resurssit kehittymiseen. Aikaisempi osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole edellytys. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen ja tärkeintä on, että tulet toimeen työkavereiden kanssa ja sinulla on hyvä työtä pelkäämätön asenne.

Peitetyöntekijä / asentaja, Rusko

Etsimme nyt tiimiimme reipasta asentajaa Ruskon yksikön peitepuolelle! Toimenkuva sisältää PVC-peitteiden valmistukseen ja asennukseen liittyviä töitä sekä raskaankaluston asentajan töitä.  Aikaisempi osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole edellytys. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen ja tärkeintä on työtä pelkäämätön asenne ja halu opetella uusia asioita.